FK Pardubice
A tým

Přijď na repre! Kdy a jak si můžeš zakoupit vstupenky?

Ve čtvrtek 10. října 2024 bude pardubický stadion opět svědkem reprezentačního utkání. Proti sobě se postaví výběry Česka a Rumunska kategorie U20. Prodej vstupenek již probíhá! Pojďme si přiblížit, jak na to.

V říjnu, konkrétně ve čtvrtek 10.10. 2024, se v pardubické CFIG Areně odehraje zápas reprezentací do 20let. Česko přivítá od 17:00 hodin výběr Rumunska. Cena vstupenek je jednotná a činí 100 Kč, majitelé permanentních vstupenek a klubových eFKaret mají vstup zcela ZDARMA!

PRODEJ VSTUPENEK PROBÍHÁ ONLINE ZDE!

  • Majitelé permic a eFKaret zdarma!

Pardubický klub jde vstříc věrným fanouškům. Proto se rozhodl zvýhodnit nejen permanentkáře, kteří mají samozřejmě vstup na tento reprezentační duel zcela zdarma. Zvýhodnil také majitele klubových eFKaret pro sezónu 2024/25, kteří po zadání ID své karty mohou odemknout rovněž slevu 100%.

  • Jak uplatnit slevu 100%?

Je to jednoduché. Stačí v online prodeji (který probíhá zde) vybrat svoji vstupenku, a následně zvolit slevu (100%). Poté pouze zadat ID své karty (permanentky či eFKarty) a máte vstupenku zdarma. V jednom nákupu lze uplatnit slevu na vstupenky maximálně na 4 různé permanentky/eFKarty. Těšíme se na vás v CFIG Areně.

Otevřena bude pouze Východní tribuna (sektory C1 - C6).

Autor článku: Redakce

Sdílet článek