FK Pardubice
Ženy A

Ženy v neděli na Vinici proti FC Praha!

O víkendu zdaleka nehraje pouze náš A-tým. Jedním z týmů, který se představí v domácím prostředí, je také ženský A-tým. Ten v neděli na stadionu Pod Vinicí přivítá nováčka nejvyšší ženské soutěže, FC Praha. O víkendovém střetnutí jsme si povídali s útočnicí Terezou Fialovou.

Pardubický ženský A-tým čeká v neděli velice důležité měření sil. Na Vinici od 16:00 hodin vyzve FC Praha. "Na první výhru sezóny zatím stále čekáme. Věříme, že to o víkendu konečně prolomíme a zakřičíme si vítězný pokřik," říká Tereza Fialová.

V neděli půjde o hodně, a tak si Tereza Fialová uvědomuje, že plnění trenérských pokynů bude klíčem k úspěchu: "Bude důležité k zápasu přistoupit zodpovědně. Každá hráčka musí zodpovědně plnit úkoly jak v defenzivě, tak v ofenzivě. Klíčový bude znovu týmový výkon a maximální koncentrace ve finální a předfinální fázi hry."

Oba nedělní soupeři, jak Pardubice, tak i FC Praha, mají v tabulce 1. ženské ligy aktuálně jeden bod. "V podstatě nedělní utkání můžeme vnímat jako zápas podzimu. Body z takového zápasu jsou pro nás nesmírně důležité."

"Očekávám vyrovnaný duel, který nabídne plno soubojů. Mohlo by padnout i více gólů, čímž bych chtěla pardubické fanoušky na náš příští zápas pozvat," dodává Fialová.

Utkání startuje v neděli 29.9. v 16:00 hodin. Přijďte hráčky okolo trenéra Kozáka podpořit v jedné z nejdůležitějších bitev sezóny!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek