FK Pardubice
B-tým

Béčko ve středu v Živanicích, pojeď hráče podpořit!

Východočeské derby B-týmů se Pardubicím nevydařilo. O to větší motivaci budou mít hráči pod vedením Dušana Žmolíka ve středu zvládnout zápas na trávníku Živanic. Utkání startuje v 16:00 hodin a my jsme v předzápasovém preview vyzpovídali útočníka Štěpána Miláčka.

Pardubický B-tým minulý víkend nenavázal na předchozí dvě vítězství a v derby s královéhradeckou rezervou prohrál 1:2. V sobotu jsme proti Hradci odehráli dobré utkání. Chyběla nám efektivita a detaily v konečné fázi. Tu měl soupeř bohužel lepší a vyhrál," vysvětluje 21letý Štěpán Miláček.

Jedinou branku Pardubic v sobotní bitvě s Hradcem B vstřelil ve 21. minutě právě útočník Miláček. Zakončení na trénincích poměrně často trénujeme, hlavou ale moc ne," přiznává hráč, pro kterého znamenala sobotní trefa první gól v sezóně. Ten gól vyplynul ze situace. Hodně mi v tom pomohl přesný centr."

Už ve středu bude moci „béčko" FKPCE dát zapomenout na výsledek východočeského derby. Od 16:00 hodin se Žmolíkova družina představí na trávníku nedalekých Živanic. Na duel v Živanicích se dost těším. V jejich týmu se znám s mnoha hráči, a tak to bude speciální utkání. Zajímá mě, jak středeční zápas bude vypadat. Rozhodně budu mít o něco větší motivaci utkání na půdě TJ Sokol Živanice zvládnout," říká Štěpán Miláček.

O tom, jakým výkonem se budou muset Pardubáci prezentovat, má forvard, který v loňské sezóně nastřílel v dresu naší rezervy 6 branek, poměrně jasno: Budeme se chtít prezentovat kvalitním týmovým výkonem. Rozhodovat budou znovu detaily. Na hřišti musíme nechat všechno. Věřím, že naše hra povede ke třem bodům."

Utkání mezi TJ Sokol Živanice a FK Pardubice B startuje ve středu 9.10. v 16:00 hodin. Dorazte naši juniorku podpořit přímo do nedalekých Živanic.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek