FK Pardubice
A tým

Po repre pauze zavítáme na Duklu, fanklub pořádá výjezd podzimu!

V sobotu 19.10. čeká Pardubáky jeden z nejdůležitějších zápasů podzimu. V rámci 12. kola Chance Ligy zavítá Saňákova parta na trávník FK Dukla Praha. Oficiální fanklub Pardubická 12 pořádá na Julisku výjezd podzimu. Pojeď podpořit naše hráče do hlavního města i ty, a pomoz tak vytvořit skvělou atmosféru ligového utkání.

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ KUPUJ ZDE!

  • Výjezd podzimu na Julisku

V sobotu 19.10. čeká Pardubáky veledůležitý zápas na trávníku pražské Dukly. Od 16:00 hodin vypukne bitva 12. kola Chance Ligy na ikonické Julisce. Fanklub Pardubická 12 pořádá výjezd podzimu a u toho nesmíš chybět! V následujících řádcích vám přinášíme veškeré info, které bys o výjezdu měl znát:

ZÁKLADNÍ INFORMACE O VÝJEZDU:

Datum a čas utkání: sobota 19.10. 2024 od 16:00 hodin

Místo: stadion Na Julisce, Praha

Sraz účastníků výjezdu: 13:00 hodin, parkoviště u Západní tribuny CFIG Areny

Odjezd autobusu s fanoušky: 13:30 hodin

Cena výjezdu (vstupenka + doprava): členové fanklubu P12 450 Kč

Kontakt: Mirka, zástupce fanklubu – tel. číslo: 725 393 297 (do SMS napiš „JEDU“, přidej své jméno + počet míst k rezervaci), případně emailová adresa: info@pardubicka12.cz

Rezervuj si své místo, autobus se rychle plní! V případě velkého zájmu bude vypraveno více autobusů s fanoušky.

Veškeré informace nalezneš také přímo na webových stránkách fanklubu P12 zde!

  • Individuální výjezd

Do Prahy můžeš v sobotu 19.10. jet také "po vlastní ose." Cesta z centra Pardubic na Julisku trvá osobním automobilem zhruba hodinu a půl. Parkování je umožněno u nedalekého Kauflandu - adresa: Pod Paťankou 2743/1b, 160 00 Praha 6 či v přilehlých ulicích stadionu. Parkování v areálu stadionu Na Julisce v den utkání není umožněno. Cestovat do hlavního města můžete samozřejmě také pomocí vlakového spojení. Vlaky ze stanice Pardubice hl. n. do stanice Praha hl. n. jezdí každých 20 minut. Následně se na stadion můžete dopravit pomocí městské hromadné dopravy.

Adresa stadionu: Na Julisce 28, 160 00 Praha 6 - Dejvice

Cena vstupenky do sektoru hostů: 270 Kč

Prodej vstupenek do sektoru hostů probíhá zde!

Doporučujeme však využít autobusový výjezd našeho fanklubu. Pojeď Pardubáky podpořit na stadion FK Dukla Praha a pomoz vybojovat důležité tři body!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: FK Dukla Praha

Sdílet článek