FK Pardubice
A tým

Byl zahájen prodej vstupenek na Baník Ostrava!

V pondělí v 10:15 hodin odstartoval prodej vstupenek na domácí utkání proti ostravskému Baníku. Přinášíme vám kompletní harmonogram prodeje vstupenek na toto utkání 13. kola Chance Ligy.

PRODEJ VSTUPENEK NA BANÍK PROBÍHÁ ZDE!

V sobotu 26.10 2024 se téměř po měsíci vrátí ligový fotbal na pardubický trávník. V rámci 13. kola Chance Ligy se Saňákova parta od 16:00 hodin utká s hráči Baníku Ostrava. Východočeši potřebují fanoušky na tribunách CFIG Areny, a tak si pojďme představit harmonogram prodeje vstupenek na duel s ostravským celkem.

HARMONOGRAM PRODEJE:

  • V pondělí 14.10. v 10:15 hodin odstartoval přednostní prodej pro majitele eFKaret.
  • Ve středu 16.10. v 10:15 hodin se k "eFKartářům" přidají majitelé permanentních vstupenek na sezónu 2024/25, jejichž právo na předprodej potrvá až do pátku.
  • Volný prodej pro veřejnost bude zahájen v pátek 18.10 v 10:15 hodin.

Dorazte Východočechy podpořit v bitvě s jedním z klubů s největší historií! V kádru FC Baník Ostrava navíc najdeme hned trojici hráčů, kteří v minulosti oblékali pardubický dres. Ewerton, Karel Pojezný či jakub Markovič, to jsou jména, na která v Pardubicích rádi vzpomínáme.

Rozhodně však hráči pod vedením trenéra Jiřího Saňáka chtějí proti Baníku uspět, a k tomu potřebují fanoušky v ochozech CFIG Areny. Přijďte naše hráče podpořit v tomto zajímavém utkání a pomozte dohnat Pardubáky ke třem bodům!


Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek