FK Pardubice
A tým

Vstupenky na Baník: volný prodej zahájen, děti v sektoru C1 za korunu!

Tento víkend zavítáme v rámci 12. kola Chance Ligy na Duklu. Už příští sobotu se ale Pardubáci představí na domácím trávníku. Do CFIG Areny přijede FC Baník Ostrava. Volný prodej vstupenek na tento duel byl zahájen v pátek. Upozorňujeme na zajímavé slevy, které pro vás v sektoru C1 FK Pardubice chystá.

PRODEJ VSTUPENEK NA BANÍK PROBÍHÁ ZDE!

V sobotu 26.10 2024 se téměř po měsíci vrátí ligový fotbal na pardubický trávník. V rámci 13. kola Chance Ligy se Saňákova parta od 16:00 hodin utká s hráči Baníku Ostrava. Východočeši potřebují fanoušky na tribunách CFIG Areny, a tak si pardubický klub připravil pro své fanoušky zajímavou akci, která se týká rodičů s dětmi.

V sektoru C1 dítě s rodičem za korunu:

Utkání proti ostravskému Baníku bude speciální! Nejen, že se Saňákova parta představí téměř po měsíci na domácí půdě pardubického stadionu, fanoušci FKPCE mohou také využít speciální akci. V sektoru C1 totiž dětská vstupenka bude stát symbolickou korunu.

Jakým způsobem lze slevu uplatnit?

  • na vstupence, kterou si rodič zakoupí v online prostředí (viz obrázek níže), se bude nacházet unikátní kód, který lze uplatnit pro odemčení slevy pro další vstupenku v ceně 1 Kč
  • slevu lze uplatnit v režimu jeden rodič = jedno dítě
  • sektor vyhrazené pro tuto slevu je C1.
  • vztah rodič - dítě pro uplatnění slevy není věkově limitován
  • tuto slevu lze uplatnit i při prodeji (od pátku 18.10. 2024 | 10:15 hodin) v Turistickém infocentru Pardubice na Třídě míru

Dorazte Východočechy podpořit v bitvě s jedním z klubů s největší historií! V kádru FC Baník Ostrava navíc najdeme hned trojici hráčů, kteří v minulosti oblékali pardubický dres. Ewerton, Karel Pojezný či jakub Markovič, to jsou jména, na která v Pardubicích rádi vzpomínáme.

Rozhodně však hráči pod vedením trenéra Jiřího Saňáka chtějí proti Baníku uspět, a k tomu potřebují fanoušky v ochozech CFIG Areny. Přijďte naše hráče podpořit v tomto zajímavém utkání a pomozte dohnat Pardubáky ke třem bodům!


Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek