FK Pardubice
A tým

Štěpán Míšek prodloužil smlouvu s FK Pardubice!

Šikovný 19letý středopolař, který pravidelně sbírá zkušenosti na reprezentačních srazech, stihl v pardubickém dresu nastoupit již ke 23 ligovým utkáním. Toto číslo by mělo i nadále růst, jelikož v těchto dnech podepsal s FK Pardubice dlouhodobý kontrakt.

Pardubický odchovanec Štěpán Míšek podepsal v těchto dnech s východočeským klubem novou smlouvu. Hráč, který v dresu FK Pardubice nastoupil do 23 ligových utkání, podepsal s Pardubicemi nový dlouhodobý kontrakt. „Štěpán je náš odchovanec. Jsem velmi rád, že jsme se na prodloužení smlouvy dohodli. Vidíme v něm velkou budoucnost," říká k prodloužení smlouvy 19letého záložníka sportovní ředitel FKPCE Vít Zavřel.

Hráč, kterého jsme mohli vidět například při nedávném utkání české reprezentace do 20let v CFIG Areně proti Rumunsku, má z podpisu nového kontraktu pochopitelně radost také: Jsem rád, že jsem s Pardubicemi mohl prodloužit smlouvu. Mám radost z toho, že ve mně mají důvěru a doufám, že klubu svými výkony pomůžu."

Štěpán Míšek se pravidelně účastní reprezentačních srazů své věkové kategorie. Je to šikovný hráč, který má velký potenciál. V budoucnu se určitě bude i nadále posouvat. Věřím, že si budeme vzájemně oporou a přínosem," uzavírá Vít Zavřel.

Štěpáne, ať se ti v Pardubicích i nadále daří!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: FK Pardubice

Sdílet článek