FK Pardubice
A tým

V sobotu na Baník: chystáme několik novinek!

V sobotu se do Pardubic téměř po měsíční odmlce znovu vrátí ligový fotbal. V CFIG Areně se Východočeši postaví proti FC Baník Ostrava. Hned několik zajímavých novinek pro fanoušky FK Pardubice chystá.

VSTUPENKY KUPUJTE ZDE!

V sobotu rozhodně doporučujeme pardubickým fanouškům dorazit na utkání proti ostravskému Baníku o něco dříve! Ve fanzóně na vás totiž čeká plno novinek. Brány stadionu se otevírají hodinu a půl před startem utkání, tedy ve 14:30 hodin.

Co na fanoušky v sobotní fanzóně čeká?

  • Autogramiáda hráčů A-týmu
  • Kopání na terč
  • Tetování airbrush
  • Malování na obličej
  • Maskot Perníček
  • Party stan

Autogramiáda hráčů:

Tomáš Solil, Eldar Šehić a Jason Noslin. To je trojlístek hráčů, který před sobotním zápasem naleznete ve fanzóně. Budou rozdávat podepsané hráčské karty, fotit se s fanoušky, a kromě toho také podepisovat plakáty! Autogramiáda bude probíhat ve fanzóně za Východní tribunou (před Bránou borců).

Majitelé eFKaret si totiž v rámci sobotní fanzóny mohou přijít vyzvednout svůj dárek, kterým je plakát A-týmu. Ten bude na místě samozřejmě také k prodeji. Využij toho a přijď si pro svůj plakát, rovnou ti ho zmínění hráči mohou podepsat.

K tomu ale v bufetu můžete ochutnat hned dva nové produkty:

ZLATANOVY HRANCLE - Belgické hranolky s čedarem a ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA - pomazánka ze škvarků na chlebu s cibulí.

Kup si hranolky a pivo/limo máš pouze za 25 Kč! Ke každým zakoupeným hranolkám totiž obdržíte poukaz na pivo/limo na 25 Kč.

Rodinný sektor:

V sektoru C1 dítě s rodičem za korunu! Utkání proti ostravskému Baníku bude speciální! Nejen, že se Saňákova parta představí téměř po měsíci na domácí půdě pardubického stadionu, fanoušci FKPCE mohou také využít speciální akci. V sektoru C1 totiž dětská vstupenka bude stát symbolickou korunu.

Před utkáním na diváky čeká také vystoupení mažoretek ZUŠ Týniště nad Orlicí!

Poločasový program:

  • Vystoupení mažoretek ZUŠ Týniště nad Orlicí
  • Modelové utkání hráčů České Třebové kategorie U11
  • Vystřelování dárků Perníčkem

Atraktivní utkání proti Baníku Ostrava, které stratuje v sobotu v 16:00 hodin, zcela jistě nabídne zajímavou podívanou. Pardubický výběr bude potřebovat pomoc fanoušků přímo z ochozů CFIG Areny. Přijďte hráče z města perníku podpořit a zažít atmosféru ligového fotbalu!


VSTUPENKY NA DUEL S BANÍKEM ZDE!


Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek