FK Pardubice
B-tým

B-tým o víkendu hostí Benátky nad Jizerou!

Juniorka FK Pardubice se o nadcházejícím víkendu znovu představí na domácím trávníku stadionu Pod Vinicí. V sobotu v klasický čas, tedy v 10:15 hodin, vyzve parta okolo trenéra Dušana Žmolíka nováčka ČFL Skupiny B - Benátky nad Jizerou. O blížícím se duelu jsme si povídali s obráncem naší rezervy Jakubem Teclem.

B-tým odehraje v sobotu třetí zápas v rozmezí sedmi dnů. O náročnosti programu hovoří obránce naší rezervy Jakub Tecl: „Ten program je o něco náročnější než normálně. Únava se trochu hromadí, ale i přesto věřím, že budeme na víkend dobře připraveni.“

„Ten týdenní cyklus je jiný. Není to ale poprvé, co jsme hráli vložený zápas uprostřed týdne. Největší změna je asi v tom, že odehrajeme tři zápasy v sedmi dnech, což nás nějaké síly určitě stojí,“ vysvětluje 20letý stoper

Ve středu v rámci předehrávky 16. kola třetí nejvyšší soutěže „béčko“ FKPCE hostilo na Vinici FK Teplice B. Svěřenci trenéra Dušana Žmolíka nakonec z trávníku odcházeli zklamaní, když prohráli 2:3. „Proti Teplicím jsme oproti duelu s Kolínem nedokázali držet strukturu naší hry. Tu jsme naopak v sobotním utkání skvěle zvládli. Ve středu nás proti rezervě Teplic trápily zbytečné ztráty míče, což byl také důvod, proč jsme se dostávali pod tlak,“ vrací se ke středečnímu střetnutí defenzivně laděný Jakub Tecl.

Už tuto sobotu pardubická rezerva završí náročný týden posledním ze tří zápasů v posledních 7 dnech. Na stadionu Pod Vinicí se od 10:15 hodin postaví proti Benátkám nad Jizerou. „O víkendu nás nečeká jednoduchý zápas. Benátky jsou nováčkem soutěže, proto o jejich týmu toho zatím moc nevíme. Pokud se budeme držet naší hry, kterou se chceme prezentovat, bude to hezké utkání. Musí z nás být vidět plné nasazení a chuť. Uděláme vše pro to, abychom to zvládli vítězně,“ dodává Tecl.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek