FK Pardubice
A tým

Pardubický klub hlásí změnu v realizačním týmu!

Po utkání proti ostravskému Baníku dochází ke změnám v realizačním týmu FK Pardubice. Klub ukončil spolupráci s hlavním trenérem Jiřím Saňákem, jeho asistentem Markem Kuličem a sportovním manažerem Martinem Shejbalem.

FK Pardubice po duelu s Baníkem ukončilo spolupráci se třemi členy realizačního týmu. „Vzhledem k výsledkům týmu po odehrání dvanácti kol Chance Ligy se vedení rozhodlo ke změnám v realizačním týmu. Bezprostředně po utkání proti FC Baník Ostrava jsme ukončili spolupráci s hlavním trenérem Jiřím Saňákem, asistentem trenéra Markem Kuličem a sportovním manažerem Martinem Shejbalem,“ hlásí sportovní ředitel FK Pardubice Vít Zavřel.

Vít Zavřel situaci dále komentuje: „Uvědomujeme si, že všichni udělali maximum pro to, aby stávající sezóna byla mnohem lepší. Bohužel jsou výsledky takové, jaké jsou. Proto jsme se rozhodli, že je potřeba, udělat změnu.“

S klubem se loučí také Martin Shejbal, který v klubu působil od jeho vzniku. „Vážíme si práce všech, se kterými jsme dnes ukončili spolupráci. Zejména pak práce sportovního manažera Martina Shejbala, který byl v našem klubu od jeho vzniku. Bylo to pro nás nejtěžší rozhodnutí, ale je potřeba udělat změnu i ve sportovním úseku,“ vysvětluje sportovní ředitel FKPCE.

„Děkujeme Jiřímu Saňákovi, Marku Kuličovi i Martinu Shejbalovi za odvedené služby. Nový realizační tým bude představen na úterním tréninku,“ dodává Zavřel.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek