FK Pardubice
Esport

Ve Sportovním parku se představí náš esport tým

Máš ve čtvrtek 11. srpna odpoledne čas dorazit do Sportovního parku Pardubice? Pak máš skvělou šanci vidět členy našeho esportového týmu! Potkat zde, kromě trenérů a hráčů našich žákovských týmů, můžete JamesBonyho a populárního streamera Caabika!

V našem sektoru v parku Na Špici, kde Sportovní park Pardubice probíhá, bude mít náš esport tým připravené dvě konzole PS4, na kterých si můžete zahrát hru FIFA 22 a co víc: je možné vyzvat na souboj esport hráče JamesBonyho, nebo známého streamera Caabika!

Kluky můžete na jejich stanovišti navštívit po celé odpoledne (konkrétně od 14:00 do 18:00). Oba pro vás mají nachystané vlastní fotografie, které vám rádi podepíší, případně se s vámi vyfotí.

Oba se s vámi rádi podělí o zážitky ze své sportovní kariéry, protože oba vědí, že člověk nemůže svůj život trávit pouze s ovladačem v ruce. JamesBony je odchovancem pardubického fotbalu a pohyb mu dodnes není cizí. Caabik také vyrůstal s míčem u nohy a ještě v minulé sezóně hrál čtvrtou nejvyšší soutěž!

Zkrátka přijďte se ve čtvrtek odpoledne do zóny FK Pardubice podívat, můžete si tady zasportovat a také si popovídat s příjemnými lidmi!

Autor článku: Redakce

Sdílet článek