FK Pardubice
U-10

Výsledky z Boleslavi a Rybitví

V sobotu jsme se účastnili republikové miniligy v Mladé Boleslavi, v neděli pak pořádali KM v Rybitví, kde jsme postavili jeden tým.

Herní projev předčil výsledky

Bylo by asi zbytečné rozebírat jednotlivé zápasy, neboť jsme republikovou miniligu v Boleslavi pojali jako generálku na Planeo cup. Z toho důvodu někteří hráči pendlovali mezi jednotlivými posty, abychom si vyzkoušeli různé herní varianty. Nicméně komplexně lze hráče pochválit za nasazení a bojovnost. Opět jsme měli trochu smůly v zakončení, chybí nám zkrátka klid při finální fázi. Když máme nahrávat, tak střílíme – když máme střílet, nahráváme. I když nám ofenzivní fáze občas nevyšla, tak lze cenit vysoké nasazení a intenzitu. Výsledky ovlivnily zejména dvě okolnosti. Nedohrávání situací v obranné fázi a nekoncentrovanost po celý zápas. V každém utkání jsme měli pětiminutovou pasáž, kdy jsme nestíhali, prohrávali souboje, hráli trochu bez života. Velmi často to byly pasáže, kdy jsme obdrželi branky, zejména kvůli nedůrazu, nekoncentrovanosti na nedohrání obranné situace. Z neubráněných rohů jsme dostali téměř polovinu gólů, v tomto ohledu tedy máme co zlepšovat. Jednoduše jsme se na každý gól nadřeli, ale často je zbytečně inkasovali. Všechny zápasy však byly vyrovnané, soupeři kvalitní a každý zápas mohl skončit různě – gól sem, gól tam. Kluci však nic nevypustili, jen se občas nesoustředili. To je třeba do příštího týdne maximálně limitovat.

FK Pardubice: Dvořák Štěpán – Bednář Marek, Bělina Marek, Lachman Tomáš, Vitáček Štěpán – Krčál Daniel, Miláček Štěpán – Janko Tomáš, Švec Dominik, Kozák Vojtěch, Červinka Marek

Výsledky

FK Pardubice – FC Slovan Liberec 2:2

(Švec, Miláček)

FK Pardubice – FK Jablonec 2:2

(Janko, Lachman)

FK Pardubice – FK Dukla Praha 2:4

(Janko, Červinka)

FK Pardubice – Bohemians Praha 1905 3:3

(Červinka, Krčál, Janko)

FK Pardubice – FK Mladá Boleslav 2:5

(Kozák, Krčál)


Výsledky z KM v Rybitví

První zápas nám herně vůbec nevyšel. Chybělo nasazení a soustředěnost. Prohrávali jsme souboje, nekombinovali a na výsledku se to projevilo. Po uvědomění si, že to nepůjde samo, se kluci zvedli. Bojovali, snažili se přihrávat a tlačili se do zakončení. Proti Nemošicím i Letohradu se nám povedlo mít hru pod kontrolou. Je jen škoda, že se nám nedaří toto nasazení držet neustále, ale musíme se vždy prvním zápasem spálit. Klukům děkujeme za výkony.

FK Pardubice: Bříza Jáchym – Bidlo Filip, Laštůvka Josef, Slezák Filip – Bachratý Dominik – Mocanu Samuel, Karvai Bryan, Polák Tobias, Kasal Tadeáš

Výsledky

FK Pardubice – SK Vysoké Mýto 3:6

(2x Mocanu, Laštůvka)

FK Pardubice – SK Nemošice 14:2

(5x Mocanu, 2x Kasal, 2x Laštůvka, 2x Karvai, Polák, Bachratý, Bříza)

FK Pardubice – FK Letohrad 6:2

(2x Bidlo, 2x Kasal, Mocanu, Polák)

Autor článku: LS

Sdílet článek