FK Pardubice
A tým

Nezapomeňte, v neděli na Zlín všichni v červeném!

Výhrou v Brně není dobojováno! V neděli nás čeká další důležitá domácí bitva proti Zlínu, vstupenky jsou v prodeji, a tentokrát vyzýváme naše fanoušky k akci „Všichni v červeném“! Dáme soupeři najevo, že hráči i fanoušci jsou všichni na jedné straně. Vítány jsou dresy nebo trička červené barvy a klubový fanshop při té příležitosti nabízí edici výrazně zlevněných značkových triček Joma. Jistě, v červeném provedení!

Souboj proti „Ševcům“ se hraje v neděli 21. května 2023 od 15:00 hodin pardubické v CFIG Areně. Informace o vstupenkách jsme přinesli zde, stále jsou v prodeji, ale rychle ubývají. Vstupenky je možné zakoupit také na utkání proti Jablonci (středa 24. května 2023 od 19:00), online prodej probíhá zde, nebo na pokladně CFIG Areny v každý pracovní den v době od 15:00 do 18:00 hodin.

Věříme, že naše hráče v nedělním utkání podpoříte i tím, že dorazíte v červeném! Klubový fanshop nabízí dvě varianty značkových triček Joma s potiskem (obě najdete v grafice pod článkem), která jsou pro tento týden z původní ceny 390 Kč zlevněná na 240 Kč! Zakoupit je můžete buď online na našem fanshopu, nebo přímo v pokladně CFIG Areny, která bude tento týden otevřená každý pracovní den od 15:00 do 18:00 hodin.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek