FK Pardubice
A tým

Co vás může zajímat na téma barážových zápasů?

Pardubický tým si bez ohledu na výsledek posledního nadstavbového utkání proti Baníku zajistil účast v baráži. Po nevydařeném startu sezóny se naskýtá naděje na záchranu v dvojutkání, po němž se úspěšnější tým stane účastníkem příštího ročníku FORTUNA:LIGY.

Jaké jsou termíny baráže?

Barážová utkání, kterých se zúčastní týmy na 14. a 15. místě FORTUNA:LIGY a 2. a 3. místě FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, se budou hrát v termínech:

1. utkání - čtvrtek 1. června 2023 - 17:30 hodin
2. utkání - neděle 4. června 2023 - 17:00 hodin

Kdy a s kým bude FK Pardubice bojovat?

Vše záleží na výsledcích posledních kol obou nejvyšších soutěží. Jistá je ale šablona, podle které budou dvojice složené, ta také určuje, kdo bude hrát první zápas v domácím prostředí. Takto budou vypadat první utkání (1. 6.), v odvetách (4. 6.) se pořadatelství pochopitelně otočí:

15. místo F:L – 2. místo F:NL
3. místo F:NL – 14. místo F:L

Jaká je aktuální situace ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE?

Druhou nejvyšší soutěž čeká o víkendu poslední kolo. Je jisté, že o první tři příčky se podělí trio Karviná (53 bodů), Vyškov (51 bodů) a Příbram (50 bodů). V posledním kole Karviná hostí již sestupující Třinec, Vyškov jede do Chrudimi a Příbram vyrazí do Tábora. Pokud vás soutěž zajímá, najdete více informací na webu fnliga.cz.

Kdy začne předprodej vstupenek na baráž?

O prodeji vstupenek na barážové utkání vás budeme informovat poté, kdy bude jisté jméno soupeře a termín, ve kterém odehrajeme domácí utkání.

Platí permanentní vstupenky na barážová utkání?

Ano, jistě, permanentky na barážové utkání platí! Budeme vás potřebovat a těšíme se na setkání na tribunách CFIG Areny!

Autor článku: Klub

Sdílet článek