FK Pardubice
U-10

Výsledky z Chocně a Mladé Boleslavi

V sobotu jsme odehráli republikovou miniligu v Mladé Boleslavi a v neděli jsme postavili jeden tým v rámci Krajské miniligy v Chocni. Nikde jsme herně nepropadli.

Povedená sobota v Boleslavi

Hned od prvního zápasu jsme začali hrát v dobrém tempu, napadali jsme, byli důrazní a kombinačně jsme soupeře přehrávali. Toto nám vydrželo po všechny zápasy, navíc jsme k tomu dokázali přidat výborného týmového ducha, kreativitu a slušné zakončení. Kdyby kluci takto hráli pokaždé, byla by velká radost je sledovat, stejně jako dnes. Za dnešek patří všem do jednoho velká pochvala.


FK Pardubice: Bednář Marek – Krčál Daniel, Kovárník Lukáš, Bidlo Filip – Miláček Štěpán, Klusoň William – Červinka Marek, Bachratý Marek, Mocanu Samuel, Kasal Tadeáš


Výsledky

FK Pardubice – FC Slovan Liberec 3:1

(2x Krčál, vlastní)

FK Pardubice – FC Jablonec 1:0

(Klusoň)

FK Pardubice – FK Dukla Praha 4:1

(2x Krčál, Mocanu, Kovárník)

FK Pardubice – FK Ústí nad Labem 3:0

(Červinka, Bachratý, Klusoň)

FK Pardubice – FK Mladá Boleslav 8:2

(2x Mocanu, 2x Bachratý, 2x Kasal, Klusoň, Červinka)


KM v Chocni

V prvním zápase jsme soupeře naprosto předčili. Kombinovali jsme, byli důrazní a nasazení bylo příkladné. Bohužel vysoká výhra nás ukolébala do druhého klání. Proti Chocni nám chyběl pohyb v ofenzivní fázi, předržovali jsme míč a nedostávali se ke kombinaci. Mysleli jsme si, že se to udělá samo, proto jsme ukopali se srdnatě bojující Chocní jen remízu. Je to škoda, je třeba si uvědomit, že žádný zápas se nevyhraje sám. Pro výhru je třeba vždy vyvinout maximální úsilí.


FK Pardubice: Slezák Filip, Dvořák Štěpán, Kalina Jindřich, Sládek Tadeáš, Bělina Marek – Lachman Tomáš, Bříza Jáchym – Švec Dominik, Kozák Vojtěch, Polák Tobias, Karvai Bryan


Výsledky

FK Pardubice – SK Pardubičky 28:1

(7x Bělina, 7x Švec, 3x Kalina, 3x Karvai, 2x Lachman, 2x Bříza, 2x Sládek, Dvořák, Kozák

FK Pardubice – FK Spartak Choceň 6:6

(2x Lachman, Slezák, Polák, Bělina, Kozák)

Autor článku: LS

Sdílet článek