FK Pardubice
A tým

První Stadion tour za námi, chystají se další termíny

V pondělí 27. března proběhly první dvě prohlídky pardubického stadionu, které byly určeny pro majitele eFKaret. A troufneme si tvrdit, že první fanoušci odcházeli z CFIG Areny spokojení.

Pardubický klub měl Stadion tour jako jeden z hlavních motivačních prvků nově zavedené eFKarty. A protože počasí se dostalo na přijatelnou úroveň, bylo počínaje 27. březnem vypsáno 6 termínů, na které se majitelé eFKaret mohli na prohlídky bezplatně registrovat. Prohlídky probíhají pro dvanáctičlenné skupiny registrovaných uživatelů.

Prohlídky začínají u Brány borců, návštěvníci si projdou dominantní východní tribunu a také často diskutovaný sektor hostů. Po přesunu do západní tribuny se toho nabízí daleko víc. Návštěvníky čeká prohlídka místností s technickým zabezpečením utkání, komentátorských pozic i několika skyboxů nebo kamerové lávky. Zajímavá je návštěva VIP lounge v 1. podlaží, kde jsou na LED obrazovkách a TV okruhu k vidění záběry z rekonstrukce stadionu.

V přízemí návštěvníkům nabízíme pohled do zázemí pro novináře. Všichni se také podívají do kabiny našeho A-týmu, posilovny i wellness centra, které hráči využívají pro regeneraci. Prohlídky končí na ploše stadionu, fanoušci také mají možnost si na recepci zakoupit některé produkty našeho fanshopu, včetně často poptávané publikace o pardubickém fotbalu.

Prohlídka trvá cca 90 minut a pochopitelně ji provází výklad, který měly první dvě skupiny zpestřený o přítomnost předsedy klubového představenstva Vladimíra Pittera. Návštěvníci mohou celou prohlídku libovolně fotografovat, ale také pokládat dotazy. Stadion tour neprezentuje jen přednosti stadionu, ale nevyhýbá se ani problematickým tématům, která komplikují jeho provoz.

Aktuálně vypsané další čtyři termíny prohlídek jsou již plně obsazené. Ale v nejbližších dnech budou vypsány další termíny, kdy budou mít majitelé eFKaret příležitost si CFIG Arenu prohlédnout. Jeden z termínů bude vypsán i pro dopolední čas prohlídky, což někteří naši fanoušci poptávali. O vypsání dalších termínů budeme informovat.

Všem, kteří náš stadion již navštívili, děkujeme. Věříme, že i další fanoušci budou při spokojení.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek