FK Pardubice
A tým

Program přípravných utkání pardubického A-týmu

V pondělí 26. června se pardubický tým poprvé sejde a zahájí přípravu na novou sezónu. První den hráči absolvují fyzické testy na pražské FTVS, od úterý se budou připravovat na pardubických trávnících. Naplánovaná jsou i tři přípravná utkání, jejich počet se ale pravděpodobně ještě rozšíří. Nabízíme vám jejich termíny, ke kterým se sluší dodat informaci, že ty se ještě mohou změnit.

Program přípravných utkání se ladil pečlivě a trojice potvrzených duelů postaví naše hráče proti zajímavým soupeřům. Začíná se tuto sobotu u našich západních sousedů, kde se svěřenci trenéra Kováče postaví proti 1. FC Norimberk. Druholigový tým má za sebou dlouhou Bundesligovou minulost a toto měření sil bude atraktivní.

Druhý týden přípravy stráví naši hráči převážně na soustředění v nedaleké Dříteči a přípravný program zakončí duelem s pražskou Duklou. Pro další termín, konkrétně pro úterý 11. července, se ještě soupeř hledá. Původně dojednané utkání s polským Slask Wroclaw bylo ze strany soupeře zrušeno.

Generálka je naplánovaná na domácí trávník, do CFIG Areny. Jde o již avizovaný zápas proti nováčkovi slovenské ligy FC Košice, hrát se bude záměrně v našem domácím stánku, protože o týden později zde začne naše cesta novým ročníkem FORTUNA:LIGY.

PROGRAM PŘÍPRAVNÝCH UTKÁNÍ FK PARDUBICE

Datum a časMísto
1. 7. 2023 | 17:00Ammethal, Německo1. FC Norimberk-FK Pardubice
8. 7. 2023 | 17:00hřiště SemínFK Pardubice-FK Dukla Praha
11. 7. 2023 | 11:00stadion Pod VinicíFK Pardubice-MFK Chrudim
15. 7. 2023 | 18:00CFIG ArenaFK Pardubice-FC Košice

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek