FK Pardubice
Esport

Den otevřených dveří s esportem ve VIP prostorách CFIG Areny

Již tuto sobotu proběhne ve VIP prostorech CFIG Areny Den otevřených dveřích s esportem. Začíná se v 9:00 hodin. Přijďte se podívat na amatérský turnaj ve FIFA 23, showmatch hráčů fotbalového A-týmu s naší esport divizí. Nebo si jen tak zahrát FIFU v útulném prostředí našeho stadionu!

Na co se můžete těšit?

Celý program začne amatérským turnajem 16 hráčů, kteří se poperou o hodnotné ceny od partnerů turnaje, kterými jsou FK Pardubice a Marvo. Dále se můžete těšit na showmatch esport hráčů JamesBonnyho a Mikiho proti hráčům A-týmu. Ten budou reprezentovat David Huf a Matěj Halešic.

Poté přijde prostor pro autogramiádu a také možnost zahrát si s esport hráči nebo ambasadorem esport týmu a populárním streamerem Caabikem. Takže určitě přijďte protože zábavy bude dost. Ve VIP prostoru bude také zajištěno drobné občerstvení ve formě točených limonád, lehkých snacků a sušenek.

Turnaj pro přihlášené hráče

V minulých dnech probíhala online registrace do turnaje, který začíná v 09:30 hodin. Prosíme všechny přihlášené účastníky, aby přišli včas a stihli se bez problémů registrovat do turnaje přímo na místě. Budou jim vysvětleny pravidla a systém turnaje. Každý účastník sebou může přivést kamaráda.

Seznam registrovaných hráčů do turnaje:

Jakub Vodvárka

VodviCZ

Lukáš Jiroušek

Lukasinho

Lukáš Jedlička

Luky8

Martin Havelka

Havi

Lukáš Stehno

Lukaero

Tadeáš Urban

TADE24

Filip Šilhan

silhos69

Tomáš Svoboda

Speedy

Filip Dytrt

Mentos06

Petr Umlauf

SvaterCZ

Tomáš Bačina

Bacman22

Ondřej Hátle

HatlisCZ

Martin Laznicky

Eme

Ondřej Nepovím

Nepas

Maxmilián Kelbich

Zali

Miroslav Blažek

Messi

Zahraj si FIFU23!

Pro účastníky sobotního programu budou připraveny čtyři herní konzole Playstation. Dvě konzole PS5 a dvě PS4, na kterých pro vás bude připravena FIFA23.

Jak se dostat do VIP zóny?

Akce „Den otevřených dveří s esportem” se koná ve VIP prostorech CFIG Areny. Ty se nachází na hlavní tribuně, pro přístup použijte boční vstup na tribunu u hokejové arény. Poté se vydáte po schodech o jedno patro výš, poté prvním vchodem na tribunu. Pro lepší orientaci budou dole u vstupu umístěny klubové bannery a ukazatel. Vstup pro veřejnost se otevírá v 09:00 hodin.

Podrobný harmonogram programu:

09:00 – 09:30 Otevření VIP na stadionu příchod účastníků turnaje

09:30 – 12:00 Začátek turnaje pro fanoušky FK Pardubic - 16 hráčů

12:30 – 13:30 Showmatch 2v2 ve FIFA23 (BO3) - esport vs A-tým

13:30 – 14:00 Moderovaný kvíz s esport hráči a hráči A-týmu.

14:00 – 15:00 Autogramiáda a možnost zahrát si proti esport hráčům

Autor článku: Redakce

Sdílet článek