FK Pardubice
A tým

Start aplikace se blíží, co nabídne uživatelům a majitelům permanentek?

Klub před několika týdny avizoval, že po novém webu spustí také novou aplikaci. Její start se blíží, aktuálně se testují její funkce a některé možnosti budou naše fanoušky, její uživatele i majitele permanentních vstupenek, velmi zajímat.

Aplikace vám umožní přesně to, co od podobných aplikací čekáte. Najdete zde informace o dění v našem A-týmu, můžete si projít jeho soupisku, program utkání a občas obdržíte formou notifikace upozornění na nejčerstvější novinky z FK Pardubice. Ale bude toho ještě víc, třeba možnost pohodlného nákupu v našem fanshopu.

Pokud nemáte permanentní vstupenku, můžete si prostřednictvím aplikace pohodlně kupovat vstupenky na jednotlivá utkání. Ty si pak v aplikaci uložíte a dál se nemusíte při vstupu na stadion o nic starat. Jen otevřete aplikaci a předložíte v ní uložený QR kód se vstupenkou.

A pokud máte permanentní vstupenku (doporučujeme její nákup zde)? Aplikace ti nabízí několik dalších výhod:

  • Možnost přenechání vstupenky na jednotlivá utkání:
  • Pokud chcete přenechat svou „permici“ kamarádovi, je to možné. Z aplikace můžete odeslat vybrané osobě vstupenku na konkrétní utkání (vybírat bude možné z těch, na které jsou vstupenky v prodeji) na její mailovou adresu.

  • Možnost vrácení vstupenky do prodejního systému:
  • Pokud víte, že vstupenku na utkání nevyužijete, můžete ji znovu nabídnout do prodeje s tím, že v případě, že se prodá, vrátí se vám na váš účet v aplikaci dopředu daná částka. Tuto částku můžete využít v rámci aplikace, například k nákupu zboží v našem fanshopu či k nákupu vstupenek na další utkání a aktuálně pracujeme na dalších funkcích, které uživatelům zpříjemní její používání. Vstupenku je možné takto poskytnout do prodeje nejpozději 48 hodin před časem výkopu utkání.

ČÁSTKY, KTERÉ SE VÁM VRÁTÍ V PŘÍPADĚ PRODEJE VSTUPENEK:


Co ještě potřebujete k naší aplikaci vědět?

  • Kdy bude spuštěna? V příštích dnech, aktuálně prochází testováním
  • Je fungování aplikace zpoplatněno? Ne, aplikace je pochopitelně zdarma
  • Na jakým mobilních telefonech aplikace poběží? Na všech s operačními systémy Android či iOS
  • Musím se do aplikace registrovat? Ano, potřebujete eFK ID (info zde). jde o stejné eFK ID, které používáte k nákupu permanentních vstupenek či eFKaret. Pokud použijete stejné přístupové údaje, propojí se vám všechny vaše operace na jednom místě.

Pozn. Kompletní informace k fungování aplikace přineseme po její finální aktivaci.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek