FK Pardubice
U-13

Patrik Cincibuch: Nejvíce si cením přístupu hráčů a jejich velké chuti na sobě pracovat a zlepšovat se

Mladší žáci U13 mají za sebou úspěšnou sezónu završenou bronzovou medailí na Planeo Cupu. Hlavní trenér kategorie do třinácti let Patrik Cincibuch nám poskytl rozhovor, ve kterém přidává svůj pohled za uplynulou sezónou a také ohlédnutí za již zmiňovaným Pohárem mládeže.

Jak hodnotíte uplynulou sezónu?
Uplynulou sezónu považuji za úspěšnou. Cílem našeho realizačního týmu bylo posouvat individuální výkonnost hráčů, díky tomu se dařilo i celému týmu.

Co považujete za největší úspěch?
Před začátkem sezóny jsme si s hráči stanovili nějaké cíle. Jeden z cílů byl, že ke všemu budeme přistupovat naplno, využijeme každou příležitost na hřišti k tomu, abychom se mohli zlepšovat. Velice si cením přístupu hráčů, velké chuti na sobě pracovat a zlepšovat se. Tohle považuji za úspěch.

Kromě žákovské soutěže, jste odehráli i několik přátelských utkání, turnajů, jaký soupeř, či turnaj pro vás měl největší přínos a co se v zápasech ukázalo.
Všechna utkání s kvalitními soupeři jsou pro kluky velice přínosná. Měli jsme možnost se utkat i se zahraničními soupeři. Velice mě těší, že jsme v převážné většině zápasů s těmito soupeři byli lepším týmem a to v individuálním i týmovém měřítku.

Jak hodnotíte úspěch na finálovém turnaji Poháru mládeže?

Finále Poháru mládeže hodnotím velice pozitivně, mám radost za kluky, že se nám podařilo na turnaji uspět. Nejvíce mě těší předvedené výkony všech našich hráčů. Vstup do turnaje nebyl podle našich představ, ovšem od třetího utkání jsme předváděli velmi kvalitní výkony, které zápas od zápasu gradovaly a díky tomu jsme se mohli radovat z bronzových medailí.

Autor článku: Petr Hemerka

Sdílet článek