FK Pardubice
U-17 - zápas

Z utkání s Mnichovem 1860 si U17 odváží zejména cenné zkušenosti

Ve středu zajížděla sedmnáctka k přátelskému utkání do Viechtachu, kde změřila síly s Mnichovem 1860. I přes srdnatý výkon nakonec soupeřovi nestačila a z utkání si tak veze alespoň velmi cenné zkušenosti a inspiraci.

TSV München 1860 - FK Pardubice 3:1 (2:0)

Branky 8. 45 (pen.) a 82. soupeř - 47. Zelinger (Nedvěd)

Sestava:

D. Pražák (46. Hudák) - Dostál (68. Kosek), Skokan (46. T. Pražák), Vencl (68. Skokan), Kosek (46. Tareš) - Čáslavka (46. Pešek), Zima (60. Čáslavka), Bečička (75. Zima) - Nekvinda (46. Urban), Nedvěd (55. Nesládek, 70. Nedvěd), Vašek (46. Zelinger)

Komentář trenérů FK Pardubice U17 (Ovčačík, Čáp, Starý):

Jsme strašně rádi, že jsme takové utkání mohli absolvovat. Soupeř byl velmi technicky a takticky vyspělý, a tak se hra od prvního hvizdu odehrávala ve velmi vysokém tempu. Na začátku hry jsme měli problém s rychlostí hry soupeře, s kterou se člověk často nesetkává, a tak nám domácí dělali velké problémy. Po nucené krátké přestávce kvůli počasí jsme však svoji defenzivní činnost zlepšili a soupeřovi se postupně začali vyrovnávat. Do 2.poločasu jsme vstoupili skvěle a hned po nástupu vstřelili snižující branku, která však bohužel byla jedinou. Hra v druhém dějství však plynule navázala na 1.poločas, a tak jsme mohli vidět plno zajímavých momentů na naší straně, s kterými můžeme být spokojeni. V závěru jsme bohužel nenašli fyzické ani mentální síly na srovnání výsledku, a to zejména kvůli tomu, že jsme se nechali rozhodit soupeřem, který vehementně slavil každou svoji úspěšnou akci.

Utkání pro nás bylo velkou inspirací, a to zejména díky kvalitě hry soupeře. Hráči poznali, jaké je to hrát proti opravdu velkému fotbalovému týmu, a na jakých principech se TOP úroveň zakládá. Zároveň jsme ukázali, že i náš tým má velkou kvalitu na které můžeme v budoucnu stavět. Věříme, že tato zkušenost nám velmi pomůže do další práce a chutí se zlepšovat.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek