FK Pardubice
WU-18 - zápas

Přípravná utkání juniorek

V minulém týdnu sehrály juniorky další dvě přípravná utkání. Po remíze s Hradcem Králové porazily Duklu Praha.

Čtvrtek 27. 7. 2023, 17:00 hř. Pardubice - Dolíček

FK PARDUBICE – FC Hradec Králové 2:2 (0:2)

Branky: 70. a 79. Pávková – 13., 39. soupeř

Sestava 1. poločas:

Melounová – Kulíšková, Kožíšková T., Mandelíková, Sisková – Vamberová, Hladová, Skalová – Kožíšková A., Hlaváčová, Patočková

Sestava 2. poločas:

Smutná – Kubištová, Smejkalová, Kolářová, Nechvílová – Macková, Kovaříková, Pávková – Kozáková, Ptaszeková, Kaurová

V utkání s Hradcem jsme protočili kompletní dvě jedenáctky. První půle se nám vůbec nevydařila, chyběla větší nabídka a kvalita v mezihře, proto jsme měli velký problém se dostat z naší půlky, zbytečné ztráty nás dostávaly pod tlak.

Ve druhé půli jsme si vytvořili tlak, vytvářeli jsme si šance, ale nedařilo se nám dlouho vstřelit kontaktní gól. Nakonec jsme za aktivitu byli odměněni a dvěma góly Joly Pávkové jsme zaslouženě srovnali.


Sobota 29. 7. 2023, 10:30 hř. Pardubice - Dolíček

FK PARDUBICE – FK Dukla Praha 4:1 (2:1)

Branky: 21. Pávková (Hladová), 26. Pávková, 70. Kožíšková A. (Ptaszeková), 85. Kárníková (Pávková) – 15. soupeř

Sestava: Malíková (46. Bálková) – Sisková (70. Mandelíková), Kožíšková T. (46. Kolářová), Smejkalová (70. Kožíšková T.), Mandelíková (46. Kulíšková) – Vamberová (30. Macková), Hladová (60. Vamberová), Pávková (30. Kovaříková) – Ptaszeková (70. Kárníková.), Skalová (46. Pávková), Kaurová (46. Kožíšková A.)

V utkání s Duklou jsme inkasovali jako první, když nepodařený centr zapadl přesně k tyči. Brzy jsme se ale do zápasu vrátili, když Joly Pávková potvrdila střeleckou formu z přípravy a dvěma góly nás poslala do vedení.

Druhou půli jsme si udržovali mírnou převahu, kterou jsme zúročili dalšími dvěma góly. Nejprve polostřela Aničky Kožíškové doskákala až do brány a poté Patricie Kárníková dorazila vyraženou střelu Joly Pávkové. Další šance jsme neproměnili. Holky chválíme za solidní výkon.

Autor článku: Kumpan Ondřej

Autor fotografie: Kaurová Lada

Sdílet článek