FK Pardubice
U-14

Sedmigólový příděl polskému soupeři

Střelecké hody a třígólový střelec Jakub Dolanský. I to byl sobotní zápas kategorie U14 s polským soupeřem Zaglebie Lubin. Krátký komentář jak k zápasu, tak i k začátku letní přípravy nám poskytl hlavní trenér Ondřej Tichý.

FK Pardubice - Zaglebie Lubin 7:1 (4:0)

Branky: 3x Dolanský, Marek, Šifra, Houdek, Jezdinský

Komentář hlavního trenéra Ondřeje Tichého:

Vydařil se nám vstup do utkání, kdy jsme dali slepené dvě branky během prvních pár minut. To určilo ráz celého utkání, kdy jsme dominovali a měli velkou územní převahu, která pramenila ve velké množství šancí. Otěže zápasu jsme drželi pevně ve svých rukou a soupeři dovolili pouze dvě vážnější situace před naší bránou. Se zápasem a hlavně výkonem kluků jsem spokojený a doufám, že se nám na to podaří navázat i v dalších zápasech.

Fotbalisté kategorie U14 mají za sebou povedený vstup do přípravy a také soustředění v Ústí nad Orlicí.

"Cílem soustředění bylo pracovat na zakládání útoků, výstavbě hry a presinku. Jsem rád, že se nám podařilo tyto věci přenést i do sobotního utkání. Kromě fotbalových cílů se nám také podařilo stmelit ještě více celý kádr, aby kluci táhli za jeden provaz. Se soustředěním i začátkem přípravy panuje tedy v realizačním týmu velká spokojenost." dodal Ondřej Tichý.


Kádr fotbalistů do čtrnácti let čeká poslední přípravný zápas se Slováckem a to 5. srpna. Poté již první mistrovské utkání na domácí půdě proti Bohemians Praha v sobotu 12. srpna ve 12:00.

Autor článku: Petr Hemerka

Sdílet článek