FK Pardubice
WU-18 - zápas

Juniorky v další přípravě přestřílely Liberec

V dalším přípravném utkání, které se hrálo v rámci soustředění v Rokytnici nad Jizerou, jsme po přestřelce porazili Liberec.

Sobota 5. 8. 2023, 11:00 hř. Horní Rokytnice

FK PARDUBICE – FC SLOVAN LIBEREC mládež 7:4 (4:4)

Branky: 10. Macková (Kožíšková A.), 13. Macková (Kozáková), 14. Kozáková (Kožíšková A.), 30. Vamberová, 63. Pávková (Ptaszeková), 86. Hlaváčová (Pávková), 90. Hlaváčová (Ptaszeková) – 5., 35., 38., 43. soupeř

Sestavy:

1. poločas:

Melounová (31. Bálková) – Kubištová, Smejkalová, Mandelíková, Patočková – Dytrtová, Vamberová, Macková – Kozáková, Skalová, Kožíšková A.

2. poločas:

Bálková (61. Malíková) – Kulíšková, Kožíšková T., Kolářová, Sisková – Kovaříková, Hladová, Pávková – Ptaszeková, Hlaváčová, Kaurová

Na konci minulého týdne jsme absolvovali krátké soustředění v Rokytnici nad Jizerou. Program soustředění nám trochu narušilo nepříznivé počasí, ale nakonec jsme víceméně absolvovali to, co jsme měli v plánu. Utkání s Libercem původně v plánu nebylo, ale rádi jsme možnost sehrát utkání s tímto soupeřem přijali. V utkání jsme prostřídali 23 hráček, každý poločas odehrála jiná jedenáctka. První půle se hrála hodně nahoru dolů, stejně tak skóre bylo jako na houpačce. Liberec šel do vedení, pak se nám podařilo vývoj čtyřmi góly otočit, ale třígólová šňůra se před půlí povedla i Liberci, a tak se šlo do kabin za divokého skóre 4:4.

Druhá půle už tak hektická nebyla, vytvořili jsme si mírný tlak, ze kterého se nám podařilo nakonec třikrát skórovat. Některé branky padly po opravdu krásných akcích. Liberec ukázal svou kvalitu, byl nepříjemným soupeřem. Potkali jsme již čtvrtý tým, který nás čeká v soutěži. Výsledkově se nám zatím dařilo, ale dle kvality soupeřů lze čekat, že soutěž bude velice náročná a vyrovnaná.

Holky chválíme za přístup k zápasu i celkově k soustředění. Za týden nás čeká generálka na ligu se Slávií WU15.

Autor článku: Kumpan Ondřej

Autor fotografie: Vladimír Bidlo

Sdílet článek