FK Pardubice
U-14

Trenéři zavítali hned na několik fotbalových kempů v regionu

Práce trenérů jak v Regionální fotbalové akademii, tak v té klubové, neznamená péči jen o vlastní hráče, ale také výpomoc v klubech z celého Pardubického kraje. Trenéři byli aktivní i přes prázdninové období a prostřídali se na mnoho zajímavých akcích.

Již dlouho dopředu začalo plánování příměstských kempů v jednotlivých klubech v Pardubickém kraji. Naši trenéři byli na několik z nich přizvání a pomohli jak s organizací, tak hlavně se sportovní činností a především zábavou pro děti z mnoha klubů.

Jedním z klubů, který trenéři z RFA Pardubice navštívili, byly Svitavy. Akce se konala za výborného počasí a za přítomnosti hojného počtu dětí. Jak celá akce probíhala se můžete podívat i v přiloženém odkazu https://www.youtube.com/watch?v=_JERurJ9bqw

Prohlédněte si na následujících snímcích, jak kempy probíhaly.

Jaroslav Jelínek a Michal Morávek na příměstském kempu TJ Svitavy.

Lukáš Daněk a Jaroslav Jelínek na kempu ve Svitavách.

Další neméně důležitou akcí ve svitavském regionu byl kemp OFS Svitavy v Dolním Újezdě, kterého se účastnil Patrik Cincibuch a pomáhal se stavbou a plánováním tréninkových jednotek pro talenty z okolí Svitav.

Účast trenérů byla vítána také v České Třebové a Letohradě, kde se podíleli na přípravě soustředění několika mládežnických kategorií. Nedílnou součástí kempu v Dolní Čermné byli i trenéři brankařů Dan Starý a David Vyhnánek, kteří vedli brankařské tréninky jak pro začínající, tak i pokročilé brankaře.

Činnost trenérů v regionech tímto samozřejmě nekončí a pravidelný kontakt s kluby ve formě seminářů a ukázkových tréninků, či stáží v našem klubu, probíhá po celou sezónu.

Autor článku: Petr Hemerka

Sdílet článek