FK Pardubice
A tým

Fanshop si pro fanoušky připravil exkluzivní předvánoční merch!

Fanshop FK Pardubice si před Vánocemi připravil pro naše fanoušky hned několik nových a limitovaných produktů. Až do Vánoc pro vás bude navíc otevřen na jižní tribuně CFIG Areny hned dvakrát v týdnu. Vždy v pondělí a ve čtvrtek od 14 do 17 hodin. Jaký sortiment tedy nově ve fanshopu naleznete?

Fanshop FK Pardubice, ve kterém si můžete zakoupit klubový merch, bude až do Vánoc otevřen dva dny v týdnu – každé pondělí a čtvrtek od 14:00 do 17:00 hodin u jižní tribuny našeho domácího stadionu.

Co byste měli vědět?

  • NOVÉ PRODUKTY – Fanshop FKPCE si připravil nové, speciální produkty, kterými obohatil svůj sortiment. Kulichy, šály, trička s motivem Letního stadionu i Zelené brány, vánoční ozdoby či dětská trička s maskotem FK Pardubice - s panem Perníčkem. Udělej pod stromečkem radost svým blízkým a pořiď jim něco z klubového merche - VEŠKERÝ SORTIMENT ZDE.
  • VYHRAJ PODEPSANÝ DRES KRYŠTOFA DAŇKA – Do konce listopadu (do 30.11.) stále probíhá soutěž o podepsaný dres 20letého záložníka FK Pardubice Kryštofa Daňka. Stačí si pouze zakoupit jakoukoliv mikinu z našeho fanshopu (fyzicky na pokladně CFIG Areny!), a tím se automaticky dostáváš do slosování o Daňkův dres - VÍCE INFORMACÍ ZDE.

Autor článku: Kazimír Svoboda

Sdílet článek