FK Pardubice
A tým

Aukce dresů z derby odstartuje v pondělí! Výtěžek půjde na dobročinné účely

Východočeské derby s Hradcem Králové dopadlo skvěle. Naši hráči vybojovali důležité tři body, a to v dresech, které se budou dražit. Sběratelé zajímavých artefaktů, ale i ostatní fanoušci se tedy mají na co těšit. Na serveru sportovniaukce.cz proběhne aukce hraných dresů z derby. Výtěžek bude věnován charitativnímu spolku ATENA.

Východočeské derby je vždy speciální záležitostí. Nejinak tomu bylo i minulou sobotu. Skvělá atmosféra, vyhrocené souboje, a nakonec i šťastný konec z pohledu našeho klubu. FK Pardubice se po roce znovu rozhodl zpestřit tento největší zápas východních Čech zajímavou charitativní akcí.

  • AUKCE DRESŮ:

O hrané dresy z derby je pochopitelně mezi fanoušky velký zájem. Také letos tedy proběhne dražba, konkrétně 21dresů. Ty jsou jako obvykle od španělské značky Joma, jedná se o červený (domácí) dres. Dresy z derby jsou ale speciální! V dolní části naleznete nejen loga obou sobotních soupeřů s datem utkání, ale i logo spolku ATENA, kam celý výtěžek z aukce poputuje.

Celá sada speciálních dresů, které naši hráči oblékli do východočeského derby bude našim fanouškům nabídnuta v aukci, která proběhne na aukčním serveru sportovniaukce.cz. Stejně, jako tomu bylo i v loňské sezóně, také letos poskytne klub FKPCE výtěžek na dobročinné účely.

Získané finanční prostředky tentokrát poputují ve prospěch charitativního spolku ATENA (veškeré informace zde). Ten pomáhá onkologicky nemocným, kterým například poskytuje zázemí pro setkávání nemocných, umožňuje sezení s odborníky či každoročně vydává kalendář, z jehož prodeje jde výtěžek právě onkologicky nemocným. ATENA také organizuje pravidelné sbírky pro děti, které kvůli onkologickému onemocnění přišly o své rodiče.

Aukce startuje v pondělí 2.9. ve 12:00 hodin a končí v pondělí 9.9. ve 20:00 hodin. Vyvolávací cena je 1590 Kč.

AUKCE HRANÝCH DRESŮ POBĚŽÍ ZDE!

Zúčastněte se i vy charitativní aukce pro dobrou věc. O jejím zahájení vás budeme v pondělí informovat!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek