FK Pardubice
A tým

Víš, co ti nabízí klubová aplikace? Už jsi zkoušel přenechat své místo na tribuně?

Mobilní aplikace FK Pardubice je projekt, kterému náš klub věnoval hodně energie a jsme rádi, že mezi fanoušky roste její popularita. Znáš všechny její výhody?

ODKAZY PRO STAŽENÍ APLIKACE Verze pro iOS Verze pro Android

Stažení a instalace aplikace je proces, který je dnes již standardní. Pro přihlášení do aplikace je potřeba zadat své eFK ID. To získáte buď novou registrací, nebo zadáním přihlašovacích údajů, které jste získali při nákupu eFKarty nebo permanentní vstupenky v prodejním systému Enigoo.

O aplikaci jsme vás informovali před časem na klubovém webu a sociálních sítích. Dnes se podíváme na nejpopulárnější výhody aplikace a také na slibované novinky, které již fungují a jsou uživatelům k dispozici.


Nemůžeš se zúčastnit utkání? Přenech či prodej své místo!

  • Majitelé permanentní vstupenky mají šanci v případě neúčasti na utkání:
    1. přenechat své místo kamarádovi odesláním jednorázové vstupenky. Pokud máš permanentku nahranou v aplikaci, jednoduše můžeš své místo přenechat. Vstupenka se přeposílá na mail, je jednorázová a nemůže tak dojít ke zneužití při dalších zápasech
    2. vrátit své místo do prodeje a získat formou kreditu část nákladů zpátky (o této možnosti jsme informovali jsme zde). Tento kredit bude uživateli připsán v aplikaci a bude možné ho použít na nákupu dalších vstupenek, produktů klubového fanshopu, nebo výhledově i pro nákup občerstvení při našich zápasech.


Jaké další výhody ti nabízí klubová aplikace?

  • snadný přístup k nákupu vstupenek na jednotlivá utkání (na která byl již zahájen předprodej)
  • informace prostřednictvím notifikací, takže nic důležitého z klubového dění ti už neunikne
  • získáte rychlý přístup k nejaktuálnějším článkům z klubového webu
  • snadný přístup k aktuálnímu rozpisu ligových utkání + možnost stažení rozpisu do svého Google kalendáře
  • bulletin k domácím zápasům si budete moci prohlédnout přímo v aplikaci


Novinky, které jsme slíbili a již fungují:

Ve dnech, kdy jsme tvořili klubovou aplikaci, jsme vám slíbili, že s ní budeme dál pracovat - a tyto sliby plníme! Podařilo se nám spustit dvě novinky, na které jsme se těšili a věříme, že i u fanoušků budou mít ohlas.

Objednání produktů z našeho fanshopu

Chceš si během utkání objednat některý z produktů našeho fanshopu s tím, že ti ho naši kolegové donesou přímo na tvé místo na tribuně? Je to možné! Musíš mít ve svém mobilním zařízení nainstalovanou aplikaci a mít v ní nahranou platnou permanentní vstupenku (je to z důvodu nezpochybnitelné identifikace místa, kam má být zakoupený produkt distribuovaný). Vybereš si produkt, zaplatíš a v nejkratším možném termínu ti vybrané zboží doručíme! A pozor: Při této formě nákupu můžeš počítat se slevou 10%!

Vzkaz na LED obrazovku

Nabídku, kterou znáš především z halových sportů, můžeš využít i v CFIG Areně! V aplikaci najdeš u zápasu volbu Vzkaz na obrazovku jednoduše zadáš vzkaz, který chceš zobrazit, můžeš vložit i obrázek. Uhradíš příslušnou částku formou kreditu v naší aplikaci a odešleš. Naši kolegové vzkaz překontrolují, připraví pro LED obrazovku, a zobrazí.


Autor článku: Redakce

Sdílet článek