FK Pardubice
PAZ Team logo
5 3
(2:1)
Team logo JIH
U-17

U17 v domácím prostředí přestřílela Jihlavu

Další brankové hody byly k vidění v sobotním střetnutí naší sedmnáctky s Jihlavou. Ačkoliv šel soupeř z Vysočiny v utkání do vedení, domácí pěti brankami dokázali výsledek zvrátit na svoji stranu a zcela zaslouženě zvítězit.

Komentář trenérů:

V tréninkovém procesu jsme pracovali na trpělivosti a odvaze v přechodové fázi, což jsme chtěli přenést do víkendového střetnutí s Jihlavou. V určitých fázích prvního poločasu hry náš tým provázela nedůvěra v dovednosti na nekvalitním terénu, což jsme následně zvládli rozbít několika výbornými akcemi. Nepříznivý vývoj jsme tak dokázali během dvou minut otočit a do šaten jít s jednobrankovým náskokem.

Ve 2. poločase se nám ještě více dařilo překonávat soupeřův středně vysoký blok a využívat meziprostory v obraných řadách hostů. Na to konto jsme si vytvořili velké množství gólových šancí, které jsme často spalovali a drželi tak Jihlavu s nadějemi odnést si z našeho prostředí alespoň nějaký bod. Závěr zápasů jsme však zvládli a přidali pojišťovací branku z kopačky Šice, pro kterého to tak byl sladký návrat po zranění kotníku.

Hráče oceňujeme za zlepšený výkon v průběhu utkání a množství šancí, které jsme vytvořili. Zároveň je potřeba zmínit, že v některých jiných zápasech si tolik situací vytvořit nemusíme, a tak je důležité neustále pracovat na efektivitě a počtu těchto herních situací v tréninkovém procesu.

Team logo Team logo

Detaily utkání

12.10.2024, 13:15 / 10. kolo, 1. ČLD U17
  • Statistiky

    Branky:36. a 75. Holčapek, 28. Förster (pen.), 51. Beránek, 85. Šic - 26. a 55. Tomek, Svoboda (vlastní)

    ŽK:Svoboda

  • Diváci

    0, Pardubice, Pod Vinicí, tráva

  • FK Pardubice

    Skokan - Hrdina (65. Štefl), Svoboda, Šobáň, Masařík - Koblížek (64. Skala), Förster, Jeřáb, Vrančík (74. Čvančar), Holčapek, Beránek (74. Šic)

  • FC Vysočina Jihlava

    Pavlík - Urbánek, Novotný, Pelikán (46. Pospíšil), Tomek, Ritter, Liška (65. Hink), Hnízdil, Tlačbaba (76. Maděra), Moravec, Říha

Autor článku: Redakce

Sdílet článek