FK Pardubice
PAZ Team logo
5 0
(0:0)
Team logo FKM
U-16

Výhra U16 proti Mladé Boleslavi

Po ospalém první poločase, který nenabídl moc šancí se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Do druhého poločasu pardubická U16 doslova vlétla a nenechala soupeře vydechnout a na konto si připsala další vítězství.

Komentář trenérů FK Pardubice:

"V prvním poločase nám chybělo jednoznačně větší nasazení, velké rezervy jsme měli v pohyb a také důrazu. Chyběla nám kvalita na míči a měli jsme i štěstí, když zvonila tyčka naší branky. Poločasová přestávka pro nás byla restartem a na hřiště naběhl nabuzený tým. Hned od úvodu jsme soupeře zatlačili. Z následné neproměněné penalty jsme ihned udeřili po rohovém kopu. Na hráčích byla vidět sebedůvěra a chuť se prosadit a postupně docházelo k navyšování brankového skóre. Pochvala hráčům za nasazení v druhém poločase, na druhé straně vykřičník za mdlou hru v první půli. "

Team logo Team logo

Detaily utkání

22.09.2024, 12:30 / 7. kolo, ČLD U17
  • Statistiky

    Branky: 51. Dvořáček, 59. Sukdolák, 67. Fajt, 85. Schwarzkopf, 87. Lorenc. ŽK: 0:1 (Lajn). Rozhodčí: Arnošt – Fišer, Trojan. Diváci: 50

  • Diváci

    50, Ohrazenice / UMT

  • FK Pardubice

    Bednář - Rychtařík (46. Fajt), Lorenc, Dvořáček, Kožíšek, Hoffman (46. Dostál), Drahota (58. Janovský), Mužík (67. Schwarzkopf), Čapka, Bachratý (67. Nešetřil), Sukdolák

  • FK Mladá Boleslav

    Klepal – Bačinský, Tvrdík (58. Stárek), Otradovec, Lajn, Maršner (46. Voříšek), Stehlík (75. Mach), Velan, Van Der Linden, Michalík (75. Bouda), Průžek (67. Zderadička)

Autor článku: <I>jméno neznámé</I>

Sdílet článek