FK Pardubice
PAZ Team logo
6 0
(2:0)
Team logo KLA
U-15

Tým U15 porazil Kladno

Vysoké vítězství si připsal tým U15. V domácím utkání přivítal Kladno. Po velmi dobrém a komplexním výkonu dokázali naši hráči nastřílet šest branek. Čtyři z nich vsítil Jan Horák. Kluci si připsali třetí vítězství a třetí udrženou nulu v řadě.

Hodnocení trenérů:

V utkání s Kladnem jsme se zaměřili na tvorbu přečíslení a různorodost náběhů, včetně proběhů středních záložníků, v útočné třetině hřiště. V týdnu jsme pracovali na tom, aby se zvyšovala naše kreativita v prostorech před pokutovým územím.

Úvod zápasu naznačil, že nám Kladno určitě nenechá nic zadarmo. Naši hráči však brzy získali kontrolu nad míčem a trpělivou kombinací postupně zvyšovali herní převahu. Soupeř hrál v dobře se pohybujícím aktivním středním bloku, takže trpělivost sehrávala klíčovou roli. Ačkoliv šancí jsme si nevytvořili tolik, tak kluci hráli velmi soustředěně, rychle kombinovali a snažili se hledat skuliny v obraně soupeře. Poločasové vedení 2:0 bylo zasloužené.

Druhý poločas začal dlouhou pasáží, ve které jsme konstantně drželi míč a nechtěli se ho vzdát unáhlenou přihrávkou. Znovu zde tedy chceme vyzdvihnout trpělivost v přípravné fázi. I díky vysokému procentu držení míče začínaly v řadách soupeře vznikat mezery, které jsme dokázali využívat. V útočné fázi jsme mohli sledovat různorodá řešení a další čtyři góly, které vstřelil Honza Horák.

Děkujeme klukům za výborný výkon, který nás opravdu bavil. Máme radost ze vstřelených gólů, které padly po pěkných a vědomých akcích, takže transfer tréninkového zaměření můžeme považovat za úspěšný. Velmi nás také těší to, že kluci dokázali po celý zápas udržet vysokou kvalitu týmového výkonu, což se projevilo nejen v útočné fázi, ale také v té obranné. A v neposlední řadě nás těší, že po všech brankách hráči ukázali radost, jakou z nich mají, což k fotbalu jednoznačně patří.

Team logo Team logo

Detaily utkání

05.10.2024, 10:00 / 9. kolo, ČLŽ U15
  • Statistiky

    Branky: 14. Mrázek (Lugmayer), 40. Valenta (Mrázek), 54. Horák (Mrázek), 57. Horák (Lugmayer), 64. Horák (Lugmayer), 80. Horák

    Rozhodčí: Kvaček - Čapek, Pagáč

  • Diváci

    0, Ohrazenice / UMT

  • FK PARDUBICE, z.s.

    Čapoun - Kysela (52. Voženílek), Tomíšek, Kaválek (52. Záleský) - Valenta, Jezdinský (60. Kubíček) - Stejskal, Šifra (52. Marek) - Lugmayer, Horák, Mrázek

  • SK Kladno

    Jícha - Hruška (68. Macháček), Sýkora (60. Skála), Kadlík (68. Blažek), Jícha (60. Juppa), Vejvoda, Hauge, Pleiner (49. Lidický), Paur, Svoboda (49. Linc), Kantor

Autor článku: <I>Filip Duroň</I>

Sdílet článek