FK Pardubice
CEB Team logo
2 3
(2:1)
Team logo PCE
U-13

Cenná výhra v Českých Budějovicích

V 5.kole ČLŽ U13 jsme na hřišti Českých Budějovic otočili výsledek. Po nepovedeném úvodu utkání jsme v průběhu druhé třetiny dokázali výsledek vyrovnat. Rozhodující gól jsme vstřelili těsně před koncem.

Hodnocení trenérů: Do dnešního utkání jsme nevstoupili dobře, prvních dvacet minut byl soupeř více na míči a pohybově aktivnější. V 16. minutě jsme prohrávali o dvě branky, ovšem od té doby se náš výkon zlepšoval. Zejména ve druhé třetině se hrálo více na polovině soupeře. Bohužel několik slibných příležitostí jsme neproměnili. Nakonec nám dvakrát pomohla standardní situace okolo pokutového území. V obou případech se trefil Matyáš Myslivec, po faulech na Vaška Dostála a Matyáše Schejbala. Vyrovnání nás motivovalo do třetí třetiny, ve které jsme byli aktivnější, z naší strany byla vidět velká chuť utkání rozhodnout na naší stranu. Za snahu jsme byli odměněni a těsně před koncem jsme vstřelili rozdílovou branku, po akci Matyáše Schejbala se prosadil Vašek Kynšt. Chválíme hráče za nasazení a snahu otočit nejen výsledek, ale také výkon na naší stranu. Díky tomu si odvážíme cenné vítězství.
Team logo Team logo

Detaily utkání

06.09.2024, 14:30 / 5. kolo, ČLŽ U13
  • Statistiky

    Branky: Myslivec Matyáš, Myslivec Matyáš, Kynšt Václav (Schejbal Matyáš)

  • Diváci

    0, SCM Mladé

  • SK Dynamo Č. Budějovice

    Sestava není k dispozici.

  • FK Pardubice

    Vaculík Matěj, Janura Jakub, Kryštof Ač, Myslivec Matyáš, Dus Martin, Bartaloš Ondřej, Schejbal Matyáš, Klinecký Kristián, Krpata Denis, Dostál Václav, Kousek Jiří, Kynšt Václav, Frinta Jiří, Borovec Antonín, Pokorný František

Autor článku: <I>jméno neznámé</I>

Sdílet článek