FK Pardubice
CUB Team logo
5 2
(3:1)
Team logo PAZ
U-13

Prohra na hřišti Bohemians Praha

V 9.kole ČLŽ U13 jsme nestačili na soupeře Bohemians Praha. Ani velká herní převaha ve třetí třetině nám nestačila k tomu, abychom výsledek utkání alespoň vyrovnali.

Hodnocení trenéra: Začátek utkání nebyl podle našich představ, chyběla nám rychlost práce s míčem, rychlost rozhodování a aktivita hráčů bez míče. Soupeř byl pohyblivější a důraznější. První gól vstřelil soupeř ze standardní situace, když hezký zákrok předvedl Matěj Vaculík, vytáhl míč na břevno, ovšem dobíhali pouze hráči soupeře. Následně jsme vyrovnali po hezké akci, která začala rozehrávkou našeho brankáře, ale vedení nám nevydrželo dlouho, soupeř se prosadili z rohového kopu a potrestal naše nedůsledné bránění. Od druhé třetiny se náš výkon výrazně zlepšil, zejména hra hráčů bez míče, začalo se hrát převážně v poslední třetině hřiště soupeře. Soupeř se zatáhl a my jsme dominovali na míči. Měli jsme pasáže, kdy jsme soupeře doslova zamkli v pokutovém území, ale spousta střeleckých pokusů nám zblokovala důsledná obrana, branková konstrukce nebo brankář, který nám chytil několik vyložených příležitostí. Ve třetí třetině jsme snížili na rozdíl jedné branky, ale i přes velkou herní převahu v dalším průběhu třetí třetiny se nám nepodařilo vyrovnat, naopak ke konci zápasu ještě soupeř proměnil dva rychlé protiútoky. Výsledek dnešního utkání je pro nás velmi krutý, do dalších zápasů chceme zlepšit chování v pokutovém území, které rozhodlo dnešní utkání, zaostávali jsme v tom za soupeřem, který byl důraznější a důslednější v obou vápnech.
Team logo Team logo

Detaily utkání

05.10.2024, 10:00 / 9. kolo, ČLŽ U13
  • Statistiky

    Branky: Kousek Jiří (Myslivec Matyáš), Frinta Jiří

  • Diváci

    0, Loko Vršovice / tráva

  • CU Bohemians Praha, z.s.

    Sestava není k dispozici.

  • FK PARDUBICE, z.s.

    Vaculík Matěj, Janura Jakub, Kryštof Ač, Myslivec Matyáš, Frinta Jiří, Krpata Denis, Vacek Jakub, Klinecký Kristián, Dus Martin, Bartaloš Ondřej, Dostál Václav, Kousek Jiří, Borovec Antonín,

Autor článku: Redakce

Sdílet článek