FK Pardubice
MBO Team logo
4 8
(2:5)
Team logo PCE
U-12

Výhra v Mladé Boleslavi

Ve středu jsme zavítali do Mladé Boleslavi, kde jsme sehráli povedené utkání a zaslouženě zvítězili.

Hodnocení trenérů:

Do utkání s Mladou Boleslaví jsme měli dobrý vstup, byli jsme aktivní, dobře se nám dařil presink a po první části jsme zaslouženě vedli o tři branky a to jsme ještě dost šancí neproměnili. Ve druhé části nám zcela nevyšla její úvodní polovina, působili jsme trochu bez náboje jako by se nám nemohlo nic stát. Potom se hra opět zlepšila ale s touto částí hry jsme nebyli spokojeni. Do poslední třetiny jsme šli s tím, že budeme dobře bránit v každé části hřiště, že se zaměříme na obranné postavení 1v1. Ač jsme poslední část o gól prohráli tak jsme si opět vytvořili dostatek šancí, jejich neproměňování nás může v dalších zápasech mrzet. Celkově šlo o povedené utkání a jsme rádi, že jsme napravili dojem z Ústí nad Labem. Nutno i pochválit soupeře z Boleslavi, který se celý zápas snažil o konstruktivní rozehrávku i za cenu několika chyb.

Team logo Team logo

Detaily utkání

25.09.2024, 15:00 / 3. kolo, ČLŽ U12
  • Statistiky

    Branky: Krčál Daniel, Mocanu Samuel (Vitáček Štěpán), Janko Tomáš (Kozák Vojtěch), Janko Tomáš (Kozák Vojtěch), Tlučhoř Matěj, Janko Tomáš (Lachman Tomáš), Červinka Marek (Klusoň William), Červinka Marek (Klusoň William)

  • Diváci

    30, Astonka

  • FK Mladá Boleslav

    Sestava není k dispozici.

  • FK Pardubice

    Fikejz Dominik, Dvořák Štěpán - Vitáček Štěpán, Bednář Marek, Bidlo Filip - Klusoň William, Krčál Daniel, Švec Dominik - Tlučhoř Matěj, Lachman Tomáš, Kozák Vojtěch, Červinka Marek - Mocanu Samuel, Janko Tomáš

Autor článku: Redakce

Sdílet článek