FK Pardubice
AC Sparta Praha Team logo
15 2
(8:0)
Team logo FK Pardubice
U-12

Vysoká prohra na Spartě

Ve středu jsme na Spartě potkali možná jeden z nejlepších týmů v Evropě. Pro nás trenéry i hráče cenná zkušenost do další práce.

Hodnocení trenérů:

Ač jsme kluky před zápasem nabádali k odvaze a sebevědomí, že se rozhodně nemají čeho bát a že máme kvalitní tým tak začátek utkání tak rozhodně nevypadal. Báli jsme se hrát, udělali jsme pár chyb a tým s kvalitou jakou disponuje tento ročník Sparty nás nemilosrdně trestal. Jejich zakončení, klid na míči, soubojovost a především intenzita v útočných nábězích nás mohou inspirovat do další práce. Na druhou stranu chválíme kluky za druhé dvě třetiny, kdy nás soupeř stejně přehrával ale už jsme byli odvážnější, rychleji jsme přistupovali k hráčům a vyšly nám i nějaké hezké kombinace ať už při založení útoku tak na útočné polovině. Nicméně dnes domácí naprosto zaslouženě vyhráli, dominovali a výsledek hovoří za vše.

Team logo Team logo

Detaily utkání

23.10.2024, 14:30 / 12. kolo, ČLŽ U12
  • Statistiky

    Branky: Mocanu Samuel, Bednář Marek

  • Diváci

    40, TCM Strahov / UMT

  • AC Sparta Praha

    Sestava není k dispozici.

  • FK Pardubice

    Fikejz Dominik - Sládek Tadeáš, Kaplan Damián, Krčál Daniel, Vitáček Štěpán - Klusoň William, Švec Dominik, Janko Tomáš - Bidlo Filip, Kozák Vojtěch, Tlučhoř Matěj, Bednář Marek, Mocanu Samuel

Autor článku: Redakce

Sdílet článek