FK Pardubice
PCE Team logo
1 1
(0:0)
Team logo PLZ
Ženy A

V CFIG Areně se zrodila remíza

První bod do ligové tabulky si připsalo naše družstvo žen poté, co dokázalo remizovat s plzeňskou Viktorkou.

Poprvé v 1. lize se naše ženy představily divákům v CFIG Areně. S Viktorií Plzeň sehrály vyrovnaný zápas plný soubojů a dramatických situací.

Po bezbrankové první půlce dokázaly jít do vedení, když faul na Pavlínu Hrobskou potrestala z penalty Simona Novotná. Bohužel za deset minut bylo srovnáno, když po skvělé individuální akci naší bývalé hráčky Kateřiny Vithové pohodlně skórovala Barbora Kadlecová. Na výsledku 1:1 už se do konce zápasu nic nezměnilo, a tak si obě družstva připsala do tabulky po jednom bodu.

Kamil Kozák, trenér Pardubic: Dnes to byl pro holky dost těžký zápas. První půlka se nám příliš nevyvedla, ale ve druhé přišlo výrazné zlepšení. Plzeň sice měla častěji míč na svých kopačkách, ale my jsme si zase vytvořili více gólových šancí. Hodně mrzí nastřelené břevno v 90. minutě, i některé nedotažené akce předtím. Bod bereme, ve finále je asi remíza spravedlivá.
Team logo Team logo

Detaily utkání

31.08.2024, 17:00 / 3. kolo, 1. liga žen
  • Statistiky

    Branky: 50. Novotná z PK - 60. Kadlecová. ŽK: 0:3. Rozhodčí: Pachtová - Holakovská, Plátková. Delegát: Svoboda.

  • Diváci

    250, CFIG Arena Pardubice

  • FK Pardubice

    Krejčí - Mrázková, Janíková, Kupková, Pražienková - Neradová (82. Urbancová) - Nechvílová (46. Fialová), Solničková (90+2. Hladová), Novotná, Prošková (87. Ninczová) - Hrobská (87. Hýlová)

  • FC Viktoria Plzeň

    Holíková - Horáčková, Šrámková, Tauberová (46. Svobodová), Lukáčová (80. Kostohryzová), Pelikánová (68. Pacandová), Maršíková, Vithová, Mrázová, Navrátilová (80. Lindáková), Kadlecová

Autor článku: Kamil Kozák

Autor fotografie: Pavel Jiřík ml.

Sdílet článek