FK Pardubice
SLO Team logo
6 0
(4:0)
Team logo PAZ
Ženy A

Ze Slovácka bez bodu

V Kunovicích naše ženy neměly proti výbornému domácímu družstvu žen Slovácka žádnou šanci a domů se vrátily s vysokou prohrou.

Utkání se nám nepovedlo. Domácí hráčky byly lepší ve všech aspektech hry a zaslouženě zvítězily. První branku jsme inkasovali po rohovém kopu, další dvě po hrubkách v obraně. Do poločasu jsme inkasovali ještě jednou.
Ve druhé půlce se domácí hráčky prosadily ještě dvakrát a zápas tak skončil vysokou výhrou Slovácka.

Kamil Kozák, trenér Pardubic: Chtěli jsme vycházet z hlubšího bloku a vyrážet do nebezpečných brejků. To se nám ale příliš nepovedlo. Srazilo nás několik hrubých chyb, které soupeřky potrestaly góly. Nyní nás čeká ještě těžší zápas, utkání na půdě vedoucího družstva Fortuna=ligy, tedy pražské Sparty, která je letos zatím naprosto suverénní. Bude to pro naše děvčata tvrdý oříšek, ale doufáme, že podají svůj maximální výkon a uvidíme na co to bude stačit.
Team logo Team logo

Detaily utkání

06.10.2024, 15:00 / 7. kolo, 1. liga žen
  • Statistiky

    Branky: 10. Obadalová, 28., 90. z PK Vojtková, 33. Hrúziková, 36. Bučková, 75. Krejčová. Bez karet.

    Rozhodčí: Koryčanská - Dytková, Bystroňová. Delegát: Bábíček.

  • Diváci

    94, Kunovice-tráva

  • FC Slovácko

    Kroupová A. - Kroupová L., Vojtková, Sladká (46. Jančářová), Hrúziková (73. Krejčová), Jonášová (63. Bayerová), Škerdová (46. Jelínková), Bučková (63. Trčková), Sluková, Obadalová, Bláhová

  • FK PARDUBICE

    Krejčí - Mrázková (77. Hladová), Janíková, Kupková, Pražienková (77. Kubištová) - Neradová (73. Burešová) - Fialová, Solničková (90. Hýlová), Novotná, Prošková - Nechvílová (73. Mandelíková)

Autor článku: Kamil Kozák

Autor fotografie: 1.FC Slovácko

Sdílet článek