FK Pardubice
CEB Team logo
0 8
(0:2)
Team logo PCE
WU-18

Vysoká výhra juniorek v Českých Budějovicích

Juniorky potvrdily výborný vstup do soutěže a po výborném výkonu vezou z Českých Budějovic osmigólovou výhru.

S dlouhým cestováním a velkým vedrem si holky poradily náramně. Od začátku jsme hráli aktivní fotbal, solidně jsme kombinovali a dostávali jsme se k ohrožení budějovické branky. Po dvaceti minutách jsme šli zaslouženě do vedení, kdy samostatný únik proměnila Kamča Kozáková. Pak jsme několikrát domácím zatopili po standardních situacích, měli pár dalších dobrých šancí, ale skóre se nám podařilo navýšit až před půlí Nelčou Juříčkovou. V první půli jsme domácí nepustili k nějaké vážnější šanci.

Vydařeným vstupem do druhé půle jsme pak zápas zlomili v náš prospěch. Nejprve Jolča Pávková proměnila samostatný únik a následně lob Lucky Felgrové skončil dalším gólem. I po masivním prostřídání se pak obrázek hry nezměnil, udržovali jsme si výraznou převahu, hráli jsme s chutí a výsledkem byly další vstřelené branky. Nejprve úspěšně zacílila Nelča Juříčková, poté zkompletovala hattrick Jolča Pávková, když nejprve proměnila penaltu a poté další samostatný únik. V úplném závěru pak akci Jolči Pávkové zakončila Viki Kovaříková.

Po dominantním výkonu jsme přidali další vysoké vítězství, za což jsme hodně rádi. Chválíme všechny holky za skvělý výkon a neutuchající chuť po dalších brankách i za rozhodnutého stavu.

Ondřej Kumpan, trenér Pardubic:S dnešním výkonem jsme hodně spokojeni. Po celý zápas jsme byli silní na balonu, dařily se nám kombinace, i za výrazného vedení jsme hráli aktivně a nenechali soupeře dýchat. Opět jsme ve většině případů dobře vyřešili koncovku a byli jsme produktivní. Velká pochvala pro celý tým a velké poděkování rodičům, kteří jeli v nemalém počtu takovou dálku a holky povzbuzovali celý zápas.
Team logo Team logo

Detaily utkání

07.09.2024, 14:00 / 3. kolo, 1. liga WU18
  • Statistiky

    Branky: 51., 84. z pen., 89. Pávková, 45., 65. Juříčková, 21. Kozáková, 54. Felgrová, 90. Kovaříková. Bez ŽK. Rozhodčí: Hrušková - Bartoníčková, Ryšlavý.

  • Diváci

    86, SCM Mladé

  • SK Dynamo Č. Budějovice

    Sestava není k dispozici.

  • FK Pardubice

    Malíková - Křivská (55. Kubištová), Čapková, Smejkalová (65. Lacinová), Valentová (65. Šmeralová) - Vamberová, Macková (55. Kovaříková), Pávková - Kozáková, Juříčková (70. Dytrtová), Felgrová (55. Klapková)

Autor článku: Kumpan Ondřej

Autor fotografie: Bidlo Vladimír

Sdílet článek