FK Pardubice
FC Baník Ostrava Team logo
0 1
(0:0)
Team logo FK Pardubice
WU-18

Z Baníku vezou juniorky dva body

Ve vyrovnaném utkání na Baníku branka nepadla, penaltový rozstřel nám pak přinesl bod navíc.

Na přírodní trávě v Radvanicích se neodehrálo příliš atraktivní utkání. Oba týmy vycházely ze zajištěné obrany a zápas moc vyložených šancí nepřinesl. Domácí měli v první půli náznaky příležitosti, ale neproměnili. My jsme byli aktivnější ve druhé půli, zejména před koncem jsme měli několik slibných standardních situací, ale gól jsme také nevstřelili. V penaltovém rozstřelu se příliš nedařilo střelkyním, domácí neproměnili čtyři penalty, kdy nás podržela Denča Malíková, my jsme neproměnili tři. Dobrý bod navíc tedy připadl nám. Holky chválíme za nasazení a bojovnost, fotbalová kvalita na těžším terénu tentokát moc k vidění nebyla.

Ondřej Kumpan, trenér Pardubic: Bojovný, vyrovnaný zápas, který nenabídl mnoho fotbalové krásy a skončil asi zaslouženou remízou. V penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnější a bereme bod navíc, za což jsme rádi.
Team logo Team logo

Detaily utkání

23.10.2024, 13:30 / 4. kolo, 1. liga WU18
  • Statistiky

    Penalty: 2:3, proměnily Pávková, Kubisková, Vamberová bez ŽK Rozhodčí: Bystroňová - Jurajdová, Vališová

  • Diváci

    43, Ostrava - Radvanice, tráva

  • FC Baník Ostrava

    Sestava není k dispozici.

  • FK Pardubice

    Malíková - Kubištová (78. Křivská), Smejkalová, Čapková, Valentová - Vamberová, Macková (65. Lacinová), Pávková - Kozáková, Juříčková (78. Kubisková), Klapková (65. Felgrová)

Autor článku: Kumpan Ondřej

Autor fotografie: Vamberová Kamila

Sdílet článek