FK Pardubice
PAZ Team logo
9 1
(5:0)
Team logo DPZ
WU-13

Mladší žákyně doma hostily pražskou Duklu

Poslední srpnový den jsme přivítali na domácím hřišti pražskou Duklu.

Již od začátku utkání naše holky předváděly dominantní výkon. V obranné fázi hráčky Dukly nepouštěly do žádných nebezpečných příležitostí a rychlou kombinační hrou na útočné polovině nenechaly soupeřky vydechnout. Do poločasu narostlo naše skóre na 5:0, ale stav mohl mít i o něco větší rozdíl.

V druhém poločase naše hráčky začaly hrát více na sebe a lehkost v kombinacích se trochu vytratila. Postupem času se opět vrátily ke kolektivnímu výkonu a i díky většímu důrazu v pokutovém území se jim povedlo navýšit skóre na 9:0. Jediná nepatrná kaňka na našem výkonu byla kosmetická úprava výsledku na 9:1, kdy se z ojedinělé akce povedlo holkám Dukly vsítit čestný úspěch.

Michael Petrák, trenér Pardubic: V zápase se čtyřmi trefami blýskly naše ofenzivní hráčky Viki Douděrová a Laura Malá. Jednou trefou je doplnila útočnice Helča Kožíšková. Nicméně pochvala musí směřovat ke všem děvčatům za přístup k utkání v opět náročných klimatických podmínkách. Povedeným výkonem a výsledkem se snad naše hráčky dobře naladily na vstup do nového školního roku. Tak ať se jim daří ve škole, tak jako na hřišti!
Team logo Team logo

Detaily utkání

31.08.2024, 11:00 / 2. kolo, 1. liga WU13
  • Statistiky

    Branky: 17. Malá, 18. Malá, 20. Douděrová, 32. Kožíšková, 42. Douděrová, 51. Malá, 55. Malá, 55. Malá, 57. Douděrová, 57. Douděrová, 64. Janská. Rozhodčí: Mrázek – , . Diváci: 45

  • Diváci

    45, Dolíček / tráva

  • FK Pardubice

    Mrázková - Flekačová, Vojtíšková, Šolcová, Malenovská, Blažková, Vlčejová, Jiráčková, Malá, Křivková, Kožíšková

  • FK Dukla Praha

    Tietze, Tietze, Šedivá – Brix, Elgerová, Chamrádová, Janská, Fendrychová, Roubíčková, Štěpánková, Křížová, Křížová, Tomášková

Autor článku: Michael Petrák

Sdílet článek