FK Pardubice
TRU Team logo
0 4
(0:0)
Team logo PAZ
WU-13

WU13: Počasí v Krkonoších přálo fotbalu

V neděli 8. září 2024 jsme v rámci 3. kola 1. ligy mladších žákyň navštívili město Trutnov v Podkrkonoší, kde jsme v celkem pohodovém módu sehráli utkání s děvčaty z místního MFK.

Podnebí bylo sice ještě letní, ale na úpatí Krkonoš bylo příjemné klima, tudíž naše děvčata nebyla limitována velkým teplem a mohla podat optimální výkon. Toto se však v prvním poločase nepodařilo. Sice jsme ve hře dominovali, avšak pouze v defenzivě. Co se týče útočných akcí, tak naše kombinace drhla zejména absencí pohybu z naší strany. Soupeřky hrály pragmaticky, do útoku se moc nehrnuly a bránily od poloviny hřiště. Zhuštěná útočná polovina tím pádem byla při absenci většího pohybu pro naše holky jen těžko prostupná. Ke konci poločasu se naše děvčata rozpomenula a pěknými kombinacemi na jeden dotek opakovaně rozebrala domácí obranu, ale zase chyběl důraz a přesnost v zakončení.

Po rázné poločasové domluvě naše holky zvýšily obrátky a za vítězstvím nás nasměrovala kapitánka Amča Flekačová brankou ve 38. minutě. Poté se soupeřky dostaly do první a jediné vážné situace před naší brankou, kdy se po nedorozumění v naší obraně dostala hráčka Trutnova k opakovanému zakončení, avšak nás v brance podržela Kačka Hercíková. V 57. respektive v 58. minutě nás uklidnily dva slepené góly Valči Vojtíškové a Sáry Jiráčkové a v závěru vítezství 0:4 pečetila po individuální akci Verča Rychtaříková.

Michael Petrák, trenér Pardubic:

Holky zaslouží pochvalu zejména za předvedený výkon ve druhé půlce zápasu, ale musí si uvědomit, že pokud chtějí být úspěšné, musí takový výkon předvádět po celou dobu utkání.

Team logo Team logo

Detaily utkání

08.09.2024, 14:00 / 3. kolo, 1. liga WU13
  • Statistiky

    Branky: 38. Flekačová, 57. Vojtíšková, 58. Jiráčková, 70. Rychtaříková. Rozhodčí: Gartner – , . Diváci: 40

  • Diváci

    40, Trutnov / tráva

  • MFK Trutnov

    Čeřovská - Valentová, Valentová, Čeřovská, Čeřovská, Sobolová, Sobolová, Špačková, Ryšavá, Ryšavá, Čechová, Čechová, Špačková, Pokorná, Juríková, Juríková, Ničová, Ničová

  • FK Pardubice

    Mrázková, Mrázková – Flekačová, Flekačová, Vojtíšková, Malenovská, Malenovská, Blažková, Blažková, Vlčejová, Jiráčková, Jiráčková, Malá, Malá, Křivková, Křivková, Kožíšková, Kožíšková, Křivková, Křivková

Autor článku: Michael Petrák

Autor fotografie: Tereza Malá

Sdílet článek