FK Pardubice
PAZ Team logo
3 0
(1:0)
Team logo VIM
WU-13

WU13: Vyrovnané utkání s Plzní

V sobotu jsme přivítali na domácím hřišti Viktorii Plzeň. Šlo o střetnutí s fyzicky vyspělým družstvem, proti kterému jsme chtěli vítězstvím doma potvrdit dva body, které jsme si minulý týden přivezli z Liberce.

V první půli šlo o vyrovnané utkání, kdy vyrovnané skóre drželo do poslední minuty prvního poločasu. Do vedení jsme se dostali po povedeně zahraném rohovém kopu, kdy se ve 34. minutě parádně trefila Sára "Kuřízek" Jiráčková div že neprotrhla síť.

V druhém poločasu se hra ještě více vyrovnala, obě strany si vytvořily své příležitosti, ale naše holky byly produktivnější a góly Verči Rychtaříkové a Domči Blažkové potvrdily zisk tří bodů!
Michael Petrák, trenér Pardubic: Velice nás potěšilo, že se naše hráčky popasovaly s náročnou fyzickou hrou soupeřek a i díky tomu je nepustily do vážnějších šancí a udržely čisté konto! Příští sobotu nás čeká výjezd do Prahy, kde se popereme o první místo se Slavií.
Team logo Team logo

Detaily utkání

05.10.2024, 13:15 / 6. kolo, 1. liga WU13
  • Statistiky

    Branky: 33. Jiráčková, 43. Rychtaříková, 61. Blažková. Bez karet.

    Rozhodčí: Stoček.

  • Diváci

    49, Dolíček / tráva

  • FK Pardubice

    Hercíková – Flekačová, Vojtíšková, Šolcová, Malenovská, Blažková, Vlčejová, Jiráčková, Malá, Rychtaříková, Kožíšková, Křivková, Koblížková

  • FC Viktoria Plzeň

    Sestava není k dispozici.

Autor článku: Michael Petrák

Autor fotografie: Tereza Malá

Sdílet článek